Jakuzzi és wellness helyiség használatának házirendje

A wellness helyiség nyitvatartási ideje: Minden nap: 9.00-tól 20.00 óráig. (A wellness helyiség nyitvatartási idején semmilyen indokkal nem tudunk módosítani!)

A jacuzzi biztonságos és higiénikus használatához kérjük, hogy az alábbiakat maradéktalanul legyenek szívesek betartani:
  1. A jakuzzit, kizárólag tusfürdős/szappanos zuhanyzást követően lehet használni, mert az esetlegesen vízbe kerülő testápoló, izzadásgátló, hajlakk stb...maradék a víz minőségét használhatatlanná tehetik.
  2. A jakuzziban az emberi szervezetet befolyásoló erős szívó és nyomó hatás/erő uralkodik, ezért ugrálni és búvárkodni tilos!
  3. A jakuzziban és az egész wellnes helyiségben ételt, italt fogyasztani, valamint  a vízbe bármit beleönteni szigorúan tilos!
  4. A kezelő szerveket tilos átállítani, az átállításból eredő esetleges meghibásodás javítási költsége mindenkor a használó és szabályokat be nem tartó vendéget terheli!!!!
  5. 16 év alatti személy, csak felnőtt felügyeletével használhatja a jakuzzit.

Amennyiben vendégeink használhatatlanná teszik a jakuzzi vizét, akkor a vízcsere díja: 30.000 Ft! Ebben az esetben a vizet leengedjük és a további wellness használatra(szauna sem) nincs lehetőség!

A normáknak megfelelő magatartási szabályok betartását tisztelettel kérjük minden vendégünktől!

Mi mindent megteszünk, hogy önök a várakozásuknak megfelelő, tiszta, higiénikus környezetben tudják a szabadságukat eltölteni, ezért kérjük kedves vendégeinket, hogy a megfelelő körültekintéssel használják az elektronikai eszközöket, berendezési tárgyakat!
 
Tisztelettel kösznjük az értékmegőrző együttműködést!
 
Amennyiben segítségre, információra van szükségük, szívesen állunk rendelkezésükre az alábbi telefonszámokon:
 
Hériné Nemcsik Márta - 70/627-44-81
Héri Tibor - 20/33-11-298